fbpx
  >  Športna oprema  >  Telovadba in fitnes  >  Masažna pištola

Masažna pištola

47,99 

Masažna pištola za globoko sprostitev mišic Električni ročni vibracijski aparat za masažno terapijo z štirimi različnimi nastavki  Lastnosti naprave: Masažna pištola je lahka, prenosna naprava, ki jo lahko vzamete s seboj na pot, v službo ali na trening. Omogoča 4-stopenjsko delovanje, kjer s pomočjo gumbov uravnavamo moč aparata. Masažna pištola je ergonomsko oblikovana tako, da […]

Šifra: Masazna-pistola-1 Kategorija:

Dostava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Masažna pištola za globoko sprostitev mišic

Električni ročni vibracijski aparat za masažno terapijo z štirimi različnimi nastavki 

Lastnosti naprave:

Masažna pištola je lahka, prenosna naprava, ki jo lahko vzamete s seboj na pot, v službo ali na trening.

Omogoča 4-stopenjsko delovanje, kjer s pomočjo gumbov uravnavamo moč aparata. Masažna pištola je ergonomsko oblikovana tako, da ima maksimalen učinek masaže, hkrati pa je udobna za držanje v rokah. Vibracijski način delovanja masažne pištole omogoča ugodno razmerje med tem, kako močno lahko masira in koliko sama naprava tehta. Zaradi tega lahko to pištolo za masažo vzamete povsod s seboj. Dodajte jo svoji športni opremi in jo vzemite s seboj na telovadbo.

Prenovljen način nadzora električnega toka med polnjenjem omogoča tej napravi, da se bolj učinkovito polni. Zaradi tega ima ta masažna naprava podaljšano življenjsko dobo baterije.

Ta pištola za masažo ima priložene štiri različne nastavke, vsakega za drugačno nalogo. Tako lahko uživate v globinski masaži vsega telesa, Visokofrekvenčno masiranje naprave omogoča  sprostitev ob utrujnosti, ima globinsko delovanje na otrdela tkiva in lahko sprošča nastale mišične vozle. Hkrati po treningu pomaga pri lajšanju bolečin zaradi vnetih ali pretegnjenih mišic. Zaradi specijalnih nastavkov lahko to masažno pištolo uporabljamo za masažo na točno tistih predelih telesa, ki nas bolijo.

Uporabljate jo lahko za ogrevanje pred treningom, za sproščanje po treningu ali drugih fizičnih aktivnostih in za blaženje bolečih mišic. Za večje mišične skupine predlagamo uporabo masažne pištole pri višjih frekvencah.

 

Specifikacije:

Ime: Masažna pištola

Material naprave: ABS

Št. Masažnih glav: 4

Kapaciteta baterije: 2000mAh

Hitrost delovanja: 8000 obratov/min

Vmesnik za polnjenje: USB

Napetost uporabe: 110V – 240V

Čas delovanja: 2-3h

Način prikaza: LCD ekran

Možnost nastavitev: 4 načini delovanja

Mere: 22x x19,5 cm

Učinki delovanja:

Skrajšan čas regeneracije

Povečan krvni pretok

Zmanjšanje mlečne kisline v mišicah

Sproščanje mišičnih vozlov

Povečana mobilnost

Paket vsebuje:

1 x električna masažna pištola

4 x nastavek za masažno glavo

1 x USB kabel

1 x navodila za uporabo

 

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov