fbpx
  >  Športna oprema  >  Telovadba in fitnes  >  Joga in pilates  >  Podloge za jogo in pilates  >  Napihljiva gimnastična podloga s tlačilko 400x100x10 cm zelena

Napihljiva gimnastična podloga s tlačilko 400x100x10 cm zelena

227,99 

135 na zalogi

Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igranje? Naša napihljiva gimnastična podloga bo pametna odločitev. Gimnastična podloga in zračna steza v enem ima neprimerljivo moč in vzdržljivost, poleg tega jo lahko preprosto vzamete s seboj in postavite. Lahko se uporablja v parkih, šolah in športnih klubih. Napihljiva podloga je izdelana iz PVC-ja visoke gostote […]

Šifra: Vsisi_91917 Kategorija:

Dostava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Iščete veliko in profesionalno podlogo za telovadbo ali igranje? Naša napihljiva gimnastična podloga bo pametna odločitev. Gimnastična podloga in zračna steza v enem ima neprimerljivo moč in vzdržljivost, poleg tega jo lahko preprosto vzamete s seboj in postavite. Lahko se uporablja v parkih, šolah in športnih klubih.

Napihljiva podloga je izdelana iz PVC-ja visoke gostote ter blaži udarce, je nedrseča in vodoodporna, zato je primerna za zaščito vsakega ljubitelja športa. Je vsestranska za uporabo, saj se lahko uporablja v notranjih prostorih za gimnastiko, kickboxing, jogo, wrestling itd. Podloga je primerna tudi za aktivnosti na prostem, kot so lebdenje na vodi v bazenu ali na morju, igranje iger na travi in tako naprej.

Paket vsebuje tudi priloženo tlačilko za preprosto postavitev in praznjenje. Izdelki so zaradi lažjega shranjevanja in transporta pakirani v PVC vreči.

  • Barva: Siva in zelena
  • Dimenzije: 400 x 100 x 10 cm (D x Š x D)
  • Material: PVC visoke gostote + PVC blago s tračnicami
  • S priloženo tlačilko

Dodatne informacije

Teža15 kg
Trgovina

Vsisi

Blagovna znamka

vidaXL

Barva

Zelena

Velikost

400 x 100 x 10 cm

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov