fbpx
  >  Pohištvo  >  Vrtno pohištvo  >  Seti vrtnega pohištva

Seti vrtnega pohištva

Vrtne sedežne garniture različnih oblik, velikosti in modelov. Iščete klasično sedežno garnituro za vaše dvorišče z udobnimi blazinami ali bi se raje odločili za moderne in ekstravagantne vrtne sedežne garniture? Prav vse lahko najdete v naši spletni trgovini.

Izbirate lahko med modeli: kovinske vrtne garniture, masivne vrtne garniture in moderne vrtne garniture iz ratana. Modni trendi se prepletajo z večnim lesom, ki navdušuje številne, pri nas pa lahko nekaj zase tako najdejo prav vsi.

Ponujamo tako večje sete vrtne garniture kot tudi posamezne stole in mize. Vrtni stoli in mize predstavljajo odlično rešitev za tiste, ki v udobju lastnega doma radi uživate v okusih domače kuhinje ali lastnega žara. Idealno je, če lahko zunanji jedilni prostor dopolnite še z vrtno sedežno garnituro, ki vam bo ponudila obilico udobja med druženjem s prijatelji ali morda ob nedeljskem branju vaše najljubše knjige. Za še bolj pravljično vzdušje poskrbijo tudi inox korita za rože različnih oblik in modelov.

Kovinske vrtne garniture so primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah in nezahtevno za vzdrževanje. Masivne vrtne garniture iz so različnih oblik in barv.
Vrtne garniture iz ratana pričarajo eksotičen videz in dajejo vašem vrtu prijeten in sproščujoč videz, vzdrževanje je enostavno.

Uredite videz terase, vrta ali balkona z eno od spodnjih vrtnih garnitur.

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov