fbpx
  >  Pohištvo  >  Vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo iz ratana ustvari popolno dvorišče, kjer boste preživljali prosti čas z družino in prijatelji. Vrtovi, terase in balkoni so pomemben del naših bivalnih prostorov, zato jih moramo, kar se da najbolje izkoristiti. Skrbno izbrane lesene masivne vrtne garniture, kovinsko vrtno pohištvo ter vrtno pohištvo iz ratana v naši ponudbi bo razkrilo potencial vašega zunanjega prostora ne glede na njegovo velikost.

Pohištvo ponuja širok nabor materialov, tkanin, velikosti, modelov in barv, med katerimi lahko izberete tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu prostoru, slogu, okolici ali žepu. Edinstvene masivne vrtne garniture iz lesa z izpopolnjenimi dodatki, kot so korita za rože, dopuščajo oblikovanje estetsko dovršenega, klasičnega ali drznega prostora. Kovinsko vrtno pohištvo uporabniku zagotavlja optimalno udobje, visoko funkcionalnost ter izjemno trpežnost. Zaradi elegantnih, čistih linij so priljubljena izbira za manjše balkone, saj ti ne delujejo prenatrpano. Kovinsko pohištvo se ponaša z izjemno dolgo življenjsko dobo ter preprostim vzdrževanjem.

Si želite toplega, domačega dvorišča? Potem bo prava izbira za vas leseno vrtno pohištvo. Masivno vrtno pohištvo, vrtni stoli in mize iz lesa v klasičnem in sodobnem slogu so ekološko neoporečni, zato bodo odlično dopolnili živahno naravno okolje. Če vam primanjkuje prostora, lahko izberete zložljivo pohištvo, ki se po uporabi preprosto shrani.

Da bi vaše izbrano masivno vrtno pohištvo ustrezno zaščitili naš nabor izdelkov zajema tudi visokokakovostna zaščitna pokrivala. Le ta bodo vrtne garniture iz lesa in ostalih materialov dodatno zaščitila pred dežjem, vetrom, umazanijo, prahom in UV žarki. Pobrskajte po našem izboru modernega vrtnega pohištva, ki je kot nalašč za terase, vrtove in zunanje kotičke vseh oblik. S pravo izbiro vrtne garniture boste maksimalno izkoristili teraso ter čas, ki ga boste preživeli na svežem zraku.

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov