fbpx
  >  Pohištvo  >  Dodatki za mize  >  Mizne plošče  >  Kvadratna mizna plošča 80x80x2,5 cm neobdelana trdna hrastovina

Kvadratna mizna plošča 80x80x2,5 cm neobdelana trdna hrastovina

99,99 

67 na zalogi

Poživite svojo mizo s to mizno plošo iz trdne hrastovine. To je odlična rešitev za osvežitev vaše mize doma ali v komercialnem okolju, kot je restavracija, kavarna, hotel itd. Trdna hrastovina: Trdna hrastovina je čudovit naravni material. Hrastovina ima srednje rjavo barvo in goste vzroce, kar prispeva k njenemu edinstvenemu videzu. Tako je ta mizna […]

Šifra: Vsisi_342932 Kategorija:

Dostava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Poživite svojo mizo s to mizno plošo iz trdne hrastovine. To je odlična rešitev za osvežitev vaše mize doma ali v komercialnem okolju, kot je restavracija, kavarna, hotel itd.

  • Trdna hrastovina: Trdna hrastovina je čudovit naravni material. Hrastovina ima srednje rjavo barvo in goste vzroce, kar prispeva k njenemu edinstvenemu videzu. Tako je ta mizna plošča trpežna in enostavna za čiščenje z vlažno krpo.
  • Več funkcij: To leseno mizno ploščo lahko uporabite za klubske mizice, stranske mizice, barske mizice, telefonske mizice, konzolne mizice, nočne omarice, police ali kot ploščo za pohištvo. To mizno ploščo iz trdnega lesa lahko glede na svoje potrebe kombinirate tudi s poljubno oblikovanimi nogami.
  • Neobdelana površina: Ker je kvadratna mizna plošča izdelana iz trdne hrastovine brez končne obdelave, lahko ohranite njeno naravno barvo ali pa jo poljubno pobarvate ali lakirate.
  • Rustikalna zasnova: Ta kvadratna mizna plošča s preprostim in čistim videzom bo vaši jedilnici dodala rustikalen čar.
  • Material: Trdna borovina (neobdelana)
  • Dimenzije: 80 x 80 x 2,5 cm (D x Š x D)

Dodatne informacije

Teža12 kg
Trgovina

Vsisi

Blagovna znamka

vidaXL

Barva

Rjava

Velikost

80 x 80 x 2.5 cm

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov