Dostava

Splošni pogoji

Za naše podjetje pogodbeno dostavlja pakete Pošta Slovenije (pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje zaključeno).

Stroški dostave
Strošek pakiranja in dostave za vse kraje v Sloveniji je enoten in znaša 5 €, za naročila nad 100 € pa je poštnina brezplačna.

Čas dostave
Čas dostave, ki ga zagotavlja Pošta Slovenija je 5 – 8 delovnih dni. V 90% primerih je paket pri vas že naslednji delovni dan. Za morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovorna Pošta Slovenije. Izdelke iz zaloge praviloma odpremimo isti dan po prejemu naročila, oziroma naslednji delovni dan, če je bilo naročilo prejeto izven delovnih ur in jih v skoraj vseh primerih prejmete dan po oddaji pošiljke.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati nekoliko dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:

če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi;
če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi;
če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Naročila oddana do 16 ure bodo še isti dan obdelana, kasnejša pa naslednji delovni dan. Skladišče obratuje z enakim urnikom kot trgovina.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Košarica

Shopping cart is empty!

Continue Shopping