fbpx
  >  Dom in vrt  >  Zelenica in vrt  >  Preživljanje časa na prostem  >  Vrtne strukture  >  Nadstreški in paviljoni

Nadstreški in paviljoni

Nadstreški in paviljoni so odlična izbira za ustvarjanje prijetnega in zavetnega prostora na prostem. Izberite med kovinskimi, leseni ali steklenimi nadstreški ter vrtnimi paviljoni različnih dimenzij.

Samostojni nadstreški so idealni za ustvarjanje zavetja za vaše vozilo, medtem ko nadstreški za terase nudijo prijetno senco in zaščito pred soncem.

Vrtni šotori pa so popolna izbira za druženje na prostem v vseh vremenskih pogojih. Naša ponudba vključuje tudi gazebo, ki bodo prostor naredil eleganten in privlačen.

Leseni nadstreški cena je različna, vendar pa so leseni nadstreški priljubljeni zaradi svoje naravne lepote in trpežnosti.

Izberite med različnimi materiali in dimenzijami, ki se prilagajajo vašim potrebam in okusu. Izdelani so iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgoletno uporabo in zaščito pred zunanjimi vplivi.

Vrtni paviljoni so popoln dodatek za vaš vrt in omogočajo sproščeno druženje s prijatelji in družino. Leseni nadstreški so odlična izbira, če želite dodati naravni videz svojemu vrtu. Stekleni nadstreški pa so elegantni in funkcionalni.

Izberite med samostojnimi ali pritrjenimi nadstreški za ustvarjanje zavetja in prijetnega prostora na prostem. Naša ponudba vključuje tudi različne vrste vrtnih šotorov, ki so primerni za druženje v vseh vremenskih pogojih.

Zunanja omarica za čevlje pa vam bo pomagala pri urejanju vašega vrta in hkrati poskrbela, da bodo vaši čevlji vedno pospravljeni na enem mestu.

Izkoristite prednosti nadstreškov in paviljonov ter si zagotovite prijeten prostor na prostem za druženje s prijatelji in družino.

Vrtni paviljoni so odličen način, kako ustvariti sproščeno in udobno okolje na prostem, ki ga lahko uživate skozi vse leto. Izberite leseni, kovinski ali stekleni nadstrešek, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam.

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov