fbpx
  >  Dom in vrt  >  Zelenica in vrt  >  Preživljanje časa na prostem  >  Vrtne strukture  >  Dodatki za nadstreške in paviljone  >  Strehe na nadstreške in paviljone  >  Nadomestna streha za paviljon 310 g/m² bež 3×3 m

Nadomestna streha za paviljon 310 g/m² bež 3×3 m

67,99 

200 na zalogi

Od zdaj naprej lahko na prostem uživate brez skrbi, da bi vas opeklo sonce! Ta nadomestna streha za vaš paviljon bo zagotovila nekaj svežine in vam omogočila sproščanje! Ta čudovita streha za paviljon ima PVC sloj za zaščito pred žgočim soncem, močnim dežjem in drugimi slabimi vremenskimi vplivi. Vsako pokrivalo ima 8 obročkov, ki delujejo […]

Šifra: Vsisi_40875 Kategorija:

Dostava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Od zdaj naprej lahko na prostem uživate brez skrbi, da bi vas opeklo sonce! Ta nadomestna streha za vaš paviljon bo zagotovila nekaj svežine in vam omogočila sproščanje!

Ta čudovita streha za paviljon ima PVC sloj za zaščito pred žgočim soncem, močnim dežjem in drugimi slabimi vremenskimi vplivi. Vsako pokrivalo ima 8 obročkov, ki delujejo kot odpritine za odtekanje v primeru močnega dežja. Ker so na strani pokrivala, ne vplivajo na zaščito pred dežjem, ko sedite spodaj.

Blago strehe tehta 310 g / m² ter ima okrepljene vogale za dodatno stabilnost. Tako se lahko ta streha celo leto zoperstavlja različnim vremenskim vplivom ter vam omogoči prijetno druženje na svežem zraku z družino in prijatelji.

Prosimo, upoštevajte, da je to samo streha. Paket ne vsebuje okvirja paviljona. To je visokokakovostna nadomestna streha za tiste, ki že imajo okvir.

  • Barva: Bež
  • Celotna velikost: 3 x 3 m (D x Š)
  • Velikost zgornje plasti: 82 x 82 cm (D x Š)
  • Teža blaga: 310 g / m²
  • Vodoodporno s PVC slojem
  • Primerno za večino 2-delnih kvadratnih okvirjev enake velikosti
  • Paket vsebuje: 1 x streha
  • Tkanina: Poliester: 100%

Dodatne informacije

Teža3 kg
Trgovina

Vsisi

Blagovna znamka

vidaXL

Barva

Bež

Velikost

3 x 3 m

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov