fbpx
  >  Dom in vrt  >  Dekor  >  Obešalniki za klobuke in plašče  >  Obešalnik za predsobo s 5 obešali 100×2,5×15 cm predelan les

Obešalnik za predsobo s 5 obešali 100×2,5×15 cm predelan les

41,99 

72 na zalogi

Ta nepogrešljiv recikliran lesen obešalnik za predsobo s čudovitim rogovjem bo praktičen in dekorativen dodatek za vaš dom. Ta obešalnik je izdelan iz trdnega predelanega lesa. Predelan les ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so mangov les, tikovina, akacija itd. Morda boste našli vdolbine od žebljev, vijakov, sornikov ter druge nepravilnosti, ki kažejo bogato zgodovino […]

Šifra: Vsisi_321950 Kategorija:

Dostava od 5 do 8 dni.

Brezplačna dostava za nakup nad 400€

Opis

Ta nepogrešljiv recikliran lesen obešalnik za predsobo s čudovitim rogovjem bo praktičen in dekorativen dodatek za vaš dom.

Ta obešalnik je izdelan iz trdnega predelanega lesa. Predelan les ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so mangov les, tikovina, akacija itd. Morda boste našli vdolbine od žebljev, vijakov, sornikov ter druge nepravilnosti, ki kažejo bogato zgodovino lesa. Vsak kos lesa je nedvomno edinstven in drugačen od ostalih. Predelan les je zelo stabilen in dovolj trpežen, da prenese težo. Obešalnik ima 5 obešal, ki zagotavljajo dovolj prostora za obešanje šalov, klobukov, torb, kravat in drugih predmetov.

Pomembna opomba: Barve in vzorci lesa se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsak kos edinstven in malo drugačen od naslednjega; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les z naravnim premazom, lito železo
  • Dimenzije: 100 x 2,5 x 15 cm (Š x G x V)
  • s 5 obešali
  • Potrebno sestavljanje: Da

Dodatne informacije

Teža4 kg
Trgovina

Vsisi

Blagovna znamka

vidaXL

Barva

Rjava

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov