fbpx

Plačila

Cene
Vse cene so v evrih in vključujejo davek na dodano vrednost. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogojie.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Prvo elektronsko sporočilo po naročilu, ki je generirano avtomatsko, je zgolj informativno in še ne pomeni potrditev naročila.

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

Plačilo na račun: upravitelja spletne trgovine, podjetja Vsi.si d.o.o. (po ponudbi / predračunu). Predračun oz. ponudbo dobite avtomatsko na vaš email naslov, če pri nakupu označite plačilo po predračunu, potem, ko upravitelj trgovine potrdi naročilo. Blago odpošljemo, ko je znesek v celoti poravnan.

Neposredna bančna transakcija:
Plačilo poravnajte na naš bančni račun: SI56 6100 0002 1211 240 Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.

Plačilo s kartico (Visa, MasterCard)

Plačilo preko Paypala.

 

Brezplačna dostava
Varen nakup
Več kot 30.000 izdelkov